پردیس فارابی دانشگاه تهران - سومین جشنواره شناسایی، انتخاب و حمایت از ایده های نوآورانه کسب و کار

هدف جشنواره :

ایجاد شرایط رقابتی و انگیزشی برای تولید ایده های نوآورانه کسب و کار و حمایت از تجاری سازی ایده های برتر، به منظور کمک به کارآفرینی و اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی.

ارکان اجرایی جشنواره :

دکتر حسن زارعی متین

دبیر جشنواره

اعضای کمیته علمی و ارزیابی جشنواره :

دکتر میثم شهبازی

عضو و دبیر کمیته علمی و ارزیابی

دکتر آصف کریمی

دکتر تورج کریمی

دکتر ميثم شفيعي رودپشتی

دکتر جبار باباشاهی

علی یزدی نژاد

مدیرعامل شرکت تاب تک
و عضو کمیته علمی و ارزیابی

نماینده صندوق کارآفرینی امید

عضو کمیته علمی و ارزیابی

اعضای کمیته اجرایی جشنواره :

دکتر محمد میره ای

عضو و دبیر کمیته اجرایی

سیدمجید ناصری زاده

عضو کمیته اجرایی

حسین رضایی

عضو کمیته اجرایی

تاریخ های مهم :

زمان اخذ ایده ها تا 15 دی ماه 1397 تمدید شد

زمان برگزاری جشنواره : اسفند ماه 1397

صاحبان ایده های نوآورانه کسب و کار برای شرکت در جشنواره می توانند طرح های خود را در قالب فرم زیر تکمیل و بارگزاری فرمایند.

طرح های پیشنهادی با رعایت ملاحظات محرمانگی و حفظ حقوق صاحبان ایده مورد بررسی قرار گرفته و طرحهای برتر شناسایی خواهند شد.

طرح های برگزیده مورد تقدیر قرار گرفته و در چارچوب تفاهم نامه پردیس فارابی و صندوق کارآفرینی امید
از تجاری سازی آنها حمایت خواهد شد.

روش انجام کار :

"طرحهاي نوآورانه كسب و كار"

اگر مايليد در بخش طرحهاي نوآورانه كسب و كار شركت كنيد فرم مربوطه را از اين بخش دانلود كنيد. در اين بخش، لازم است تيم ارائه كننده طرح ضمن ارائه اطلاعات نسبتاً دقيق از نيازمندي هاي اجرايي طرح، علاقه، آمادگي و عزم كافي براي پياده سازي آن داشته باشند.

"ايده هاي نوآورانه"

اگر مايليد در بخش ايده هاي نوآورانه شركت كنيد فرم مربوطه را از اين بخش دانلود كنيد. در اين بخش، صرفاً داشتن يك ايده خلاقانه و بالقوه كفايت مي كند و قابليت تجاري سازي و اجراي فوري توسط تيم شركت كننده ضروري نيست. ايده هاي نوآورانه مي توانند در آينده به اجرا درآيند يا الهام بخش ساير ايده پردازان و كارآفرينان باشند.

..::  تکمیل و ارسال فرم مشخصات ایده  ::..

مهلت ارسال ایده تا 25 آذر ماه 1397

بعد از تکمیل فرم ها، آن را به ایمیل

ارسال کنید