به اطلاع شرکت کنندگان در جشنواره از ایده تا بازار می رساند دور اول ارزیابی طرحهای دریافتی به پایان رسیده است. به زودی عناوین طرحهای راه یافته به دور دوم از همین طریق اطلاع رسانی شده و صاحبان این طرحها برای شرکت در جلسات مصاحبه دعوت خواهند شد.

دومین دوره جشنواره از ایده تا بازار روز چهارشنبه 16 اسفند ماه از ساعت 9 تا 12 در تالار فرهنگ پردیس فارابی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

هدف جشنواره :

ایجاد شرایط رقابتی و انگیزشی برای تولید ایده های نوآورانه کسب و کار و حمایت از تجاری سازی ایده های برتر، به منظور کمک به کارآفرینی و اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی.

ارکان اجرایی جشنواره :

دکتر حسن زارعی متین

دبیر جشنواره

اعضای کمیته علمی و ارزیابی جشنواره :

دکتر میثم شهبازی

عضو و دبیر کمیته علمی و ارزیابی

دکتر آصف کریمی

دکتر تورج کریمی

دکتر ميثم شفيعي رودپشتی

دکتر جبار باباشاهی

علی یزدی نژاد

مدیرعامل شرکت تاب تک
و عضو کمیته علمی و ارزیابی

نماینده صندوق کارآفرینی امید

عضو کمیته علمی و ارزیابی

اعضای کمیته اجرایی جشنواره :

دکتر محمد میره ای

عضو و دبیر کمیته اجرایی

سیدمجید ناصری زاده

حسین منصوری

شاهرخ خلعتبری

حسین رضایی

حامیان جشنواره :

تاریخ های مهم :

زمان برگزاری جشنواره : 16 اسفند ماه 1396

زمان شروع اخذ ایده ها : از 10 آذر لغایت 30 دی 1396

صاحبان ایده های نوآورانه کسب و کار برای شرکت در جشنواره می توانند طرح های خود را در قالب فرم زیر تکمیل و بارگزاری فرمایند.

طرح های پیشنهادی با رعایت ملاحظات محرمانگی و حفظ حقوق صاحبان ایده مورد بررسی قرار گرفته و طرحهای برتر شناسایی خواهند شد.

طرح های برگزیده مورد تقدیر قرار گرفته و در چارچوب تفاهم نامه پردیس فارابی و صندوق کارآفرینی امید
از تجاری سازی آنها حمایت خواهد شد.

روش انجام کار :

"طرحهاي نوآورانه كسب و كار"

اگر مايليد در بخش طرحهاي نوآورانه كسب و كار شركت كنيد فرم مربوطه را از اين بخش دانلود كنيد. در اين بخش، لازم است تيم ارائه كننده طرح ضمن ارائه اطلاعات نسبتاً دقيق از نيازمندي هاي اجرايي طرح، علاقه، آمادگي و عزم كافي براي پياده سازي آن داشته باشند.

مهلت ارسال طرحهای نوآورانه کسب و کار به اتمام رسید

"ايده هاي نوآورانه"

اگر مايليد در بخش ايده هاي نوآورانه شركت كنيد فرم مربوطه را از اين بخش دانلود كنيد. در اين بخش، صرفاً داشتن يك ايده خلاقانه و بالقوه كفايت مي كند و قابليت تجاري سازي و اجراي فوري توسط تيم شركت كننده ضروري نيست. ايده هاي نوآورانه مي توانند در آينده به اجرا درآيند يا الهام بخش ساير ايده پردازان و كارآفرينان باشند.

..::  تکمیل و ارسال فرم مشخصات ایده  ::..

مهلت ارسال ایده تا 15 بهمن ماه 1396 تمدید شد

شماره تلفن : 36166158 - 025

آدرس دبیرخانه : قم، جاده قدیم تهران، پردیس فارابی دانشگاه تهران، دانشکده مدیریت و حسابداری