برگزاری جلسه تودیع و معارفه رئیس اداره آموزش های آزاد پردیس فارابی دانشگاه تهران

تاریخ : 20 / 10 / 96  - كد خبر: 96102001

جلسه تودیع دكتر محمد میره ای و معارفه دكتر محمد غفاری به عنوان رئیس اداره آموزش های آزاد پردیس روز چهارشنبه مورخ بیستم دی ماه ‏۱۳۹۶ در محل دفتر معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس فارابی دانشگاه تهران و با حضور ریاست پردیس فارابی جناب آقای دكتر غلامرضا جندقی و همچنین دكتر مهدی ذاکری معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و جمعی از مدیران پردیس برگزار گردید.

در این جلسه آقای دکتر جندقی ضمن اشاره به اهمیت آموزش های آزاد به عنوان یکی از فعالیت های آموزشی جنبی دانشگاه که می تواند آموزش های مورد نیاز جامعه را در قالب غیررسمی أرائه کند، از زحمات آقای دکتر میره ای طی حدود دو سال تصدی این سمت تشکر کردند.

در ادامه جلسه آقای دکتر ذاکری کمبود نیروی انسانی و بوروکراسی اداری را دو مشکل مهم آموزش های آزاد در دانشگاه دانستند که مانع رقابت با بخش خصوصی می شود. ایشان با تشکر از زحمات آقای دکتر میره ای در راه اندازی این اداره و پیگیری فعالیت های آن برای آقای دکتر غفاری در این سمت آرزوی موفقیت کردند.

در پایان آقای دکتر میره ای ضمن اشاره به سابقه آموزش های آزاد در پردیس و فعالیت های انجام شده، راهکارهایی برای موفقیت این اداره ارائه کردند.