پردیس فارابی دانشگاه تهران - 96111801

انتخاب کتاب آقای دکتر علی راد به عنوان کتاب برگزیده در سی و پنجمین دوره جایزه کتاب سال

در سی و پنجمین دوره جایزه کتاب سال و بیست و پنجمین جایزه جهانی کتاب که ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ با حضور رئیس جمهور برگزار شد، از ۱۲ اثر برگزیده و ۴۳ اثر شایسته تقدیر در حوزه‌های مختلف تقدیر به عمل آمد.

آثار برگزیده و شایسته تقدیر از دانشگاه تهران به این شرح است:

دین علوم قرآنی . غرر قرآن از نظریه تا تفسیر، تالیف علی راد، قم: دارالحدیث، در بخش تاریخ و جغرافیا از کتاب «اطلس تاریخ بنادر و دریانوردی ایران»، تالیف دکتر محمد باقر وثوقی و دکتر منصور صفت گل به‌عنوان کتاب برگزیده تقدیر به‌عمل آمد. هم‌چنین در بخش دامپزشکی کتاب «ایمنی‌شناسی دامپزشکی» تالیف مایکل ج. دی و رونالد شوالتز، ترجمه دکتر غلامرضا نیکبخت بروجنی، دکترمحمد حسن متدین، دکترمحمد مهدی رنجبر، دکترمحمد خسروی و دکترعاطفه اسماعیل نژاد؛ در بخش مهندسی کشاورزی، کتاب «تکثیر و پرورش میگوهای دریایی» تالیف دکتر کامران رضایی توابع ودکتر غلامرضا رفیعی؛ در بخش موسیقی، کتاب «شناخت هنر موسیقی» تالیف استاد مجید کیانی؛ در بخش منطق، کتاب «شرح منطق اشارات» تالیف دکتر مهدی عظیمی و در بخش علوم خالص- زمین‌شناسی، کتاب «شکستگی در سنگ» تالیف دکتر حسین معماریان و دکتر بهزاد تخم‌چی به‌عنوان کتاب‌های شایسته تقدیر معرفی شدند.