پردیس فارابی دانشگاه تهران - 96120901

نشست هم اندیشی اجرایی سازی اولین رویداد استارتاپ ویکند پارک علم و فناوری دانشگاه تهران (شعبه پردیس فارابی)

تاریخ : 9 / 12 / 96  - كد خبر: 96120901

پارک علم و فناوری پردیس فارابی دانشگاه تهران با سرلوحه قرار دادن ارتباطات علم و فناوری به سبک میان رشته ای در رشته های مختلف دانشگاهی و با نگاه کسب و کار و نیز به منظور گسترش، پیشبرد و ارتقای علمی، عملی و اقتصادی دانشجویان و ایده پردازان در حوزه‌ی کار و کارآفرینی در بخش های مرتبط خدماتی از جمله آموزش، پژوهش، بازرگانی، معدن، اقتصاد و مدیریت و نیز توسعه کیفی نیروهای متخصص و بهبود بخشیدن به فرآیند توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی مورد نیاز صنعت خواهان است که از محدوده فضای تئوریک پا را فراتر نهد و در حوزه عملیاتی اقدام به ارتباط سازی دوچندان و موثر بین دانشجویان و صنعتگران کند و با برگزاری رویدادها فضایی کاملا تعاملی و سازنده را با سرمایه گذاران و ایده پردازان برقرار سازد.

به همین منظور تیم هسته مرکزی دانشجویی پارک که تلفیقی از نیروهای فعال پردیس فارابی دانشگاه تهران، دانشگاه قم و دانشگاه صنعتی قم می باشد، جلسه هم اندیشی را در تاریخ نهم اسنفدماه سال 1396 راس ساعت 11 درسالن پروفسور الوانی پردیس فارابی دانشگاه تهران تحت عنوان بررسی و تحلیل دقیق نحوه فعالیت کسب و کارهای نوپا در پارک علم و فناوری شعبه فارابی دانشگاه تهران، با حضور ریاست محترمه این مجموعه "سرکار خانم دکتر مینا مهرنوش" برگزار کرده است.

در این جلسه از تیم های استارتاپی، علاقه مندان این حوزه و تعدادی از دانشجویان دانشگاه صنعتی قم به همراه نماینده دفتر ارتباط با صنعت این دانشگاه و همچنین اعضاء انجمن کارآفرینی دانشگاه قم حضور داشتند.

در ابتدای جلسه خانم دکتر مهرنوش کلیاتی را در خصوص فعالیت پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اشاره نمودند.

در ادامه آقای عرشیا زارع ، نوجوان استارتاپی استان، طرح پیشنهادی خود در راستای برگزاری رویداد استارتاپ ویکند استانی در پارک علم و فناوری شعبه فارابی دانشگاه تهران ارائه نمودند.

سپس دبیر کانون دانشجویی همیاران سلامت روان دانشگاه پردیس فارابی جناب آقای پارسا صادقی به نمایندگی از این کانون فعال و اجتماعی، کلیاتی را از فرآیند کاری این انجمن در سطح دانشگاه ها مطرح کردند؛ ایشان در ادامه خطاب به حاضرین در جلسه افزودند: با توجه به اینکه سرمایه اجتماعی بعنوان کلیدی ترین عنصر در مبحث شبکه سازی استارتاپ هاست و این موضوع، رسالت اصلی تیم کانون همیاران سلامت روان میباشد، لذا این مجموعه آمادگی کامل خود را در همکاری در زمینه مشاوره و ارائه آموزش های خودشناسی، روانشناسی و حقوقی با هدف افزایش شبکه سازی، حمایت های حقوقی، فکری و روانی استارتاپ ها اعلام می نماید.

جناب آقای حقیقی مقدم، نماینده دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی قم، ضمن اشاره به تفاهم نامه مشترک دانشگاه صنعتی قم و پردیس فارابی دانشگاه تهران افزودند، هدف مشترک دو دانشگاه در ابتدای کار، همکاری و هم افزایی دو مجموعه در راستای کارآفرینی و اشتغالزایی این دو دانشگاه بوده و با توجه به اینکه به تازگی پردیس فارابی در نظر دارد تا فعالیت های جدی خود را در زمینه شکل گیری قوی تر پارک علم و فناوری آغاز نماید، لذا این فرصت را وسیله ای جهت ارائه همکاری بیشتر دو دانشگاه در زمینه فعالیت های کارآفرینی دانست.

در اواخر این جلسه افراد از فرصتی که برایشان اختصاص داده شد، استفاده نموده و سوالات خود را مطرح کرده ند؛ حاضرین جلسه با ارائه نمودن پرسش های خود فضای مناسبی را برای بحث و تبادل نظر ایجاد کردند که این مسئله خود به پویایی و صمیمیت جلسه کمک شایانی کرده است و شبهاتی که در زمینه نحوه فعالیت پارک علم و فناوری بود برطرف شد.