پردیس فارابی دانشگاه تهران - 97082301

برگزاری نخستین دوره مسابقات شبیه سازی با موضوع دادرسی اداری

نخستین دوره مسابقات شبیه سازی با موضوع دادرسی اداری به همّت گروه حقوق عمومی پردیس فارابی و مشارکت دانشکده حقوق دانشگاه مازندران و انجمن علمی حقوق اساسی ایران در بیست و سوم آبان ماه ۱۳۹۷ در تالار امام‌خمینی پردیس فارابی برگزار شد.
بعد از طراحی پرونده ای مطابق با استانداردهای موت کورت، اطلاع رسانی برای ثبت نام و شرکت به دانشکده های سراسر کشور انجام شد و لوایح ارسالی از تیم های دانشجویی توسط کمیته داوران بخش کتبی _مرکب از اساتید حقوق عمومی از دانشگاههای مختلف _ ارزیابی شد و در نهایت لوایح کتبی هشت تیم پذیرفته شد.
هشت تیم برگزیده از دانشگاههای پردیس فارابی،دانشگاه مازندران،دانشگاه بروجرد،دانشگاه آزاد بودند و در حضور تیم داورانِ بخش حضوری و حضارِ علاقمند در تالار امام‌خمینی دفاعیات و لوایح خود را ایراد و اقامه نمودند و در یک رقابت علمی بسیار جدی و نزدیک، در نهایت چهار تیم به عنوان تیم‌های برگزیده نخستین دوره مسابقات به دور نهایی در دانشگاه مازندران راه یافتند که سه تیم برگزیده از دانشکده حقوق پردیس فارابی و یک تیم از دانشکده حقوق دانشگاه مازندران بودند. رسیدن سه تیم از پردیس فارابی به مرحله نهایی نشان دهنده توانایی و استعداد و تلاش های دانشجویان و مربیان آن ها بود.
تیم داوران بخش حضوری مرکب از اساتید دانشگاههای قم،مازندران،خراسان جنوبی و پردیس فارابی و دو تن از قضات از دیوان عدالت اداری بودند.
نکته مهم در این مسابقات حضور گسترده و پرشور بیش از دویست نفر از دانشجویان مختلف از دانشگاههای قم و شهرهای دیگر بود که در مسابقات موت کورت بی نظیر بوده است که مورد تحسین اساتید و مهمانان مسابقات گردید و زمینه بهره آموزشی و تشویق دیگر دانشجویان بود.
همچنین حضور فعال و با نشاط اساتید و صاحب نطران حقوق عمومی از دانشگاههایی مانند دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی ،دانشگاه مازندران ،دانشگاه قم و دانشگاه آزاد بسیار قابل توجه بوده است.
در اختتامیه نیز دانشجویان از سخنرانی استاد بزرگوار حقوق اساسی جناب دکتر سید محمد هاشمی استفاده نمودند و با حضور برخی از مسولین پردیس فارابی و اساتید ،لوح یادبود مسابقات به تیم‌ها تقدیم‌گردید.
به زودی مرحله نهایی نخستین دوره این مسابقات،با حضور چهار تیم‌برگزیده در دانشگاه مازندران برگزار خواهد شد.
آقای دکتر حبیب نژاد مدیر گروه حقوق عمومی در برگزاری این مسابقات میزبان بودند و زحمات بسیاری متقبل شدند از ایشان سپاسگزاریم و امیدواریم در رشته های دیگر حقوق نیز این حادثه علمی و آموزشی تکرار شود و تداوم یابد.