پردیس فارابی دانشگاه تهران - 97082601

برگزاری نشست مشترک «تفسیر و هرمنوتیک متون مقدس» با همکاری پردیس فارابی دانشگاه تهران و دانشگاه پادربورن آلمان

نشست مشترک «تفسیر و هرمنوتیک متون مقدس» با حضور جمعی از اساتید ایرانی و آلمانی طی دو روز در دانشگاه پادربورن آلمان برگزار شد.
این نشست مشترک با عنوان تفسیر و هرمنوتیک متون مقدس (Scriptural Hermeneutics and Exegesis)، در روزهای ۲۵ و ۲۶ آبان به میزبانی دانشگاه پادربورن آلمان و با حمایت مالی بنیاد تحقیقات آلمان (DFG) برگزار شد.
در این نشست کتاب جدید آقای دکتر محمدحسن احمدی، عضو هیات علمی پردیس فارابی دانشگاه تهران و دبیر علمی این نشست با حضور خانم پروفسورآنجلیکا نویورت ‌قرآن‌پژوه سرشناس آلمانی و استاد دانشگاه برلین رونمایی شد.
لازم بذکر است در این نشست اساتیدی از ایران همچون دکتر محمدحسن احمدی، از پردیس فارابی دانشگاه تهران، دکتر سیدرضا مؤدب از دانشگاه قم، دکتر محمدکاظم شاکر از دانشگاه علامه طباطبایی و دکترمحمود کریمی از دانشگاه امام صادق(ع) و همچنین استادان مطالعات کتاب مقدس از آلمان همانند دکتر کلاوس فون اشتوش از دانشگاه پادربورن، دکتر هانس وایدمن از دانشگاه زیگن، دکتر اگبرت بالهورن از دانشگاه دورتمند، دکتر کریستیانا تی اتس از دانشگاه زوریخ، دکترماریا نوی برند و دکتر جوهانز سیدل از دانشگاه پادربورن نیز به ارائه مقالات خود پرداختند.
لازم به ذکر است پردیس فارابی دانشگاه تهران با دانشگاه پادربورن آلمان در سال 1395 تفاهم نامه همکاری های علمی مشترک امضا کرده است که در این سفر با دعوت دانشگاه پادربورن دکترغلامرضا جندقی رئیس پردیس فارابی و دکتر سید محمدباقر جعفری مشاور بین‌الملل پردیس، پیش زمینه های انتشار مجله مشترک بین دو دانشگاه در زمینه مطالعات تفسیر و هرمنوتیک متون مقدس و همچنین ادامه برگزاری نشست های مشترک را مورد بررسی قرار دادند و توافق های اولیه بین دو دانشگاه برای ادامه مسیر صورت گرفت.