پردیس فارابی دانشگاه تهران - 97091001

کسب مقام توسط تیم پردیس فارابی در مسابقات موت کورت دادرسی در دیوان عدالت اداری دانشگاه علامه طباطبایی

تیم دانشجویان کارشناسی دانشکده حقوق در مسابقات موت کورت دادرسی در دیوان عدالت اداری دانشگاه علامه طباطبایی از بین ۷۴ تیم موفق به کسب مقام سوم و جایزه ویژه مسابقات شد.

در مرحله اول ۷۴ تیم حضور داشتند. در مرحله دوم ۴۲ تیم صعود کردند. در مرحله سوم ۱۶ تیم رقابت کردند.

لازم به ذکر است که دانشجویان دکتری نیز در این مسابقات حضور داشتند و تیم دوم از دانشگاه علامه مرکب از دانشجویان دکتری بود. تیم اول هم کارشناسی ارشد و دکتری بودند.

تیم پردیس فارابی مرکب از خانم ها فاطمه مظفری. شبنم طیبی و مبینا ظاهر بین خجسته بودند. آقای مقصودی مسئول تیم و آقای محمدحسین معصومی قاضی دیوان عدالت اداری مربی و راهنمای تیم بودند.