بازدید معاونت محترم دانشجویی دانشگاه تهران از پردیس فارابی

معاونت محترم دانشجویی دانشگاه تهران، جناب آقای دكتر به نژاد، به همراه مدیر كل اداره خوابگاه‌ها، مدیر كل امور دانشجویی، رئیس مركز مشاوره دانشگاه و مدیر كل بهداشت و درمان، روز یكشنبه ۲۵ آذر ماه 1397 از پردیس فارابی بازدید بعمل آوردند.

برنامه های این بازدید به شرح ذیل انجام شد:

۱- قرائت فاتحه بر مزار شهید گمنام پردیس فارابی

۲- شركت در جلسه شورای پردیس فارابی، تبادل نظرات و استماع نقطه نظرات اعضاء

۳- افتتاح نمایشگاه دانشگاه عاری از دخانیات كانون همیاران پردیس فارابی و بازدید از مركز بهداشت و مشاوره پردیس

۴- بازدید از آشپزخانه و سلف سرویس مركزی پردیس فارابی و گفتگو با دانشجویان درخصوص كیفیت و كمیت طبخ و توزیع غذا پردیس

۵- بازدید از خوابگاه‌های خواهران (حضرت زهرا ء (س) و حضرت معصومه (س) و گفتگو با دانشجویان)

۶- بازدید از خوابگاه‌های برادران (خوابگاه‌های دانش و اندیشه و گفتگو با دانشجویان)