پردیس فارابی دانشگاه تهران - 97020901

یازدهمین جشنواره آموزشی پردیس فارابی با حضور ریاست دانشگاه تهران

تاریخ : 09 / 2 / 97  - كد خبر: 97020901

به رسم هر سال و همزمان با هفته گرامیداشت مقام معلم، یازدهمين جشنواره آموزشي پرديس فارابي در تاريخ یکشنبه نهم اردیبهشت ماه 1397 ساعت 10 صبح با حضور ریاست دانشگاه تهران، هیئت رئيسه پرديس، استادان، كاركنان و دانشجويان در تالار فرهنگ برگزار شد.

پس از تلاوت آياتي از قرآن كريم و نواختن سرود ملي و سرود دانشگاه تهران، جناب آقاي دكتر ذاکری، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی پرديس فارابي، ضمن عرض خير مقدم و تبريك اعیاد شعبانیه و هفته معلم، در خصوص اهداف جشنواره و روند انتخاب دانشجویان و همکاران برتر آموزشی سخن گفتند.

سخنرانی جناب آقای دکتر جندقی، رئیس پردیس فارابی، در خصوص دستاوردهای آموزشی پردیس فارابی در سال های اخیر و سخنرانی جناب آقای دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، درباره اهداف و سیاست های آموزشی دانشگاه، از دیگر بخش های این مراسم بود.

پخش كليپ، تقدیر از دو استاد پیشکسوت دانشکده الهیات، حجت الاسلام و المسلمین دکتر مجتبی الهیان و حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید اسحاق حسینی کوهساری، تقدیر از دانشجویان و کارکنان برتر آموزشی، تقدیر از دانشجویانی که پیشرفت تحصیلی داشته اند و نیز تقدیر از تیم موت کورت پردیس که موفق به کسب مقام دوم در مسابقات فلیپ سی جساپ شدند، از دیگر بخش های یازدهمین جشنواره آموزشی بود.