کسب مقام دوم توسط دانشکده حقوق پردیس فارابی دانشگاه تهران در مسابقات بین المللی جساپ 2019

تیم دانشجویی دانشکده حقوق پردیس فارابی دانشگاه تهران در مسابقات شبیه سازی دیوان بین المللی دادگستری در مرحله ملی، مقام دوم را کسب کرد.

در این دوره از مسابقات که در روزهای سی ام دی ماه و یکم بهمن ماه برگزار شد، تیم موت کورت دانشکده حقوق پردیس فارابی به ترتیب در برابر دانشگاههای سراسری قم، شهید بهشتی، دانشگاه اصفهان و دانشگاه روابط بین الملل وزارت امور خارجه به پیروزی دست یافت و در فینال با شکست در برابر تیم دانشگاه علامه طباطبایی، دوم شد. این دومین سالی است که تیم دانشجویی پردیس فارابی در این مسابقات شرکت می کند و در هر دو دوره نیز به مقام پرارزش دوم دست یافته است.

اعضای تیم، خانمها غزال جبرئیلی، مهتاب جوادی، زهرا خطیب، زهرا موسوی و فاطمه نوروزی، دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد حقوق بین الملل این دانشکده با مربیگری آقای سعید باغبان، دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق بین الملل هستند. این تیم پس از نگارش وتسلیم لایحه خود به زبان انگلیسی، در مرحله شفاهی به زبان انگلیسی شرکت کردند. در این مسیر سرپرست تیم ، آقای دکتر علیرضا ابراهیم گل استادیار حقوق بین الملل دانشکده حقوق پردیس فارابی و اعضای سابق تیم جساپ دانشکده از جمله خانم تینا سادات قضاتی مساعدت لازم را به اعضای تیم ارائه کردند.

گفتنی است که دو تیم برترِ این مرحله از مسابقات، تیم های دانشگاه علامه طباطبایی و تیم پردیس فارابی دانشگاه تهران در 31 مارس تا 6 آوریل 2019 به مرحلۀ بین المللی -که هرساله در واشنگتن برگزار می شود- اعزام خواهند شد.