نشستی علمی «جایگاه دادرسی افتراقی در قانون آئین دادرسی کیفری مصوب 1392» و تجلیل از استاد دکتر محمد آشوری

گروه حقوق جزا و جرم شناسی دانشکده حقوق پردیس فارابی با مشارکت معاونت پژوهشی پردیس و انجمن علمی حقوق در تاریخ 10اردیبهشت 98 نشستی علمی با عنوان « جایگاه دادرسی افتراقی در قانون آئین دادرسی کیفری مصوب 1392 » با حضور جناب استاد دکتر محمد آشوری و جناب آقایان دکتر جواد طهماسبی ، دکتر مهدی شیدائیان و دکتر عباس منصور آبادی به منظور تجلیل از استاد برجسته حقوق کیفری ایران جناب استاد دکتر محمد آشوری برگزار نمود :

در این نشست بعد از سخنرانی استادان محترم ، جناب آقای دکتر مهدی شیدائیان مدیر گروه حقوق جزا و جرم شناسی در خصوص مقام علمی جناب استاد دکتر محمد آشوری سخنرانی انجام دادند و در ادامه از طرف ریاست محترم پردیس فارابی جناب آقای دکتر علیرضا محمدرضائی و استادان گروه حقوق جزا و جرم شناسی به رسم یادبود لوح و هدیه ای تقدیم استاد شد.

لازم به توضیح است این مراسم با حضور ریاست دانشکده حقوق ، استادان دانشکده و تعدادی از استادان پیشکسوت ، همکاران بازنشسته و همکاران و دانشجویان پردیس در تالار شهید مطهری پردیس فارابی برگزار گردید.

شایان ذکر است که آقای دکتر محمد آشوری، چهره تأثیرگذار در عرصه‌های حقوقی و عضو گروه حقوق کیفری دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران بوده است.

ایشان در سال ۱۳۲۱ در قزوین قدم به عرصه حیات نهاد. وی دوره کارشناسی خود را در دانشکده حقوق، علوم سیاسی و اقتصادی دانشگاه تهران با رتبه اول علمی به پایان رسانید و برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری به فرانسه اعزام شد و در رشته تحصیلی علوم جنایی در دانشکده حقوق پاریس فارغ التحصیل شد و در سال ۱۳۵۰ شمسی به تهران بازگشت و بلافاصله به عنوان استاد در دانشگاه تهران شروع به تدریس کرد . لازم به ذکر است ایشان نقش بسیار مهمی در ایجاد دانشکده حقوق و رشته های حقوق در مجتمع آموزش عالی سابق( پردیس فارابی ) داشتند.