دوازدهمین جشنواره آموزشی پردیس فارابی با حضور ریاست دانشگاه تهران برگزار شد

به رسم هر سال و همزمان با هفته گرامیداشت مقام معلم، یازدهمين جشنواره آموزشي پرديس فارابي در تاريخ چهارشنبه 11 اردیبهشت ماه 1398 ساعت 10 صبح با حضور ریاست دانشگاه تهران، هیئت رئيسه پرديس، استادان، كاركنان و دانشجويان در تالار فرهنگ برگزار شد.

در این جلسه آقای دکتر ذاکری معاون آموزشی پردیس به مهمان خیرمقدم گقت و همچنین محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، سخن گفتند.

تقدیر از دانشجویان و کارکنان برتر آموزشی، تقدیر از دانشجویانی که پیشرفت تحصیلی داشته اند و نیز تقدیر از تیم موت کورت پردیس که موفق به کسب مقام دوم در مسابقات فلیپ سی جساپ و ویس موت شدند، از دیگر بخش های دوازدهمین جشنواره آموزشی بود.

اسامی برگزیدگان و تقدیرشدگان بخشهای مختلف دوازدهمین جشنواره آموزشی به شرح ذیل بود: