برگزاری سمینار بین اللملی مشترک بین پردیس فارابی و دانشگاه مدیریت وارنا

سمینار بین المللی "مفاهیم جدید در مدیریت کسب و کار" با همکاری مشترک دانشکده مدیریت و حسابداری پردیس فارابی و دانشگاه مدیریت وارنا در تاریخ 16 خرداد ماه 1398 در شهر وارنا بلغارستان برگزار گردید.
در این سمینار مشترک تعداد 9 نفر از اعضای هیات علمی دانشکده مدیریت و حسابداری پردیس فارابی به ارائه آخرین پژوهش های خود در زمینه مدیریت کسب و کار پرداختند.
اعضای شرکت کننده در این سمینار آقایان دکتر حمیدرضا ایرانی، علی حمیدی زاده، سید محمدباقر جعفری، علیرضا سارنج، میثم شفیعی، میثم شهبازی، آصف کریمی، محمدرضا مهربان پور و محمد ندیری بوده اند.
لازم به ذکر است پردیس فارابی و دانشگاه مدیریت وارنا بلغارستان در بهمن ماه سال 1397 تفاهم نامه همکاری در زمینه فعالیت های علمی امضا کرده اند.