کارگاه آموزشی مرکز نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت پردیس فارابی برای مدیران و کارشناسان واحدهای اداری – مالی، آموزشی، پژوهشی و دانشجویی فرهنگی برگزار شد

کارگاه آموزشی مرکز نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت پردیس فارابی در روز چهارشنبه 10 مهرماه 1398 با حضور مدیران و کارشناسان واحدهای اداری- مالی، آموزشی، پژوهشی و دانشجویی فرهنگی برگزار گردید.
در این جلسه ابتدا دکتر مهرنیا دبیر هیات نظارت استانی گزارشی از اهم اقدامات انجام شده دفتر نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت پردیس در سال گذشته ارائه نمودند. در ادامه چالش ها و مسائل پیش روی نظارت آموزش عالی استان مورد بحث و هم اندیشی قرار گرفت و نظرات و راهکارهای همکاران احصاء شد.
بعضی از موارد بحث شده:
1- امکاناتی فراهم شود که تیم های بازدیدکننده از اطلاعات و سوابق (نقاط قوت و نقاط ضعف )دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان بهره مند شوند تا در بازدیدها آن موارد به دقت بررسی شود(واتساپ)
2- فرم های تنظیم شده در اختیار کارشناسان قرارگرفت تا در بازدیدها استفاده شود
3- همکاران هم از لحاظ کمی (آیتم های مهم در فرم ها) و هم از لحاظ کیفی (مصاحبه با دانشجو، استاد، مدیرگروه، ....) بازدید را انجام دهند
4- احکام و معرفی نامه همکاران تحویل دبیر کارگروه ها می شود
5- استفاده از فرم نظرسنجی برای دانشجویان و اساتید و ... دانشگاه ها و موسسات
6- اطلاعات تماس و ایمیل دفتر نظارت به صورت کارت ویزیت در اختیار دانشجویان و اساتید و ... قرارگیرد.
7- رئیس کارگروه، مدیریت زمان جلسه بازدید را دردست گرفته و درصورت لزوم به کارشناسان وقت صحبت داده شود.