برگزاری چهارمین نشست هیأت استانی

در تاریخ ۱ آبان ماه ۱۳۹۸ چهارمین جلسه هیأت استانی دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین كیفیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در دفتر ریاست پردیس فارابی دانشگاه تهران تشكیل گردید. در این جلسه كه با حضور رئیس و معاونین محترم پردیس، دبیر دفتر ارزیابی و نظارت استانی و همچنین نمایندگان هیأت استانی از دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالی استان برگزار گردید، ضمن ارائه گزارشی از عملكرد سال گذشته این دفتر، به بررسی نقاط ضعف و قوت مؤسسات آموزش عالی استان پرداخته شد و راهكارها و پیشنهادات لازم در زمینه بهبود كیفیت عملكرد مؤسسات آموزشی و پژوهشی استان مورد بررسی قرار گرفت.

تاكید دكتر علیرضا محمدرضایی، رئیس پردیس و رئیس محترم هیأت نظارت استانی بر موارد ذیل: ۱) توجه به اخلاق و مسئولیت پذیری اجتماعی همكاران؛ ۲) تلاش در جهت به رزو رسانی رزومه اساتید استان و تهیه بانك اطلاعاتی جامع و كامل به منظور استفاده از ظرفیت‌های سایر دانشگاه‌ها؛ ۳) ایجاد مركز مطالعات بین رشته‌ای واحد، كارآفرینی، قرآن پژوهی و نیز مركز مشاوره در استان قم؛ ۴) تشكیل اتحادیه دانشگاه‌های استان و دفتری در دانشگاه منتخب با ریاست دوره‌ای.

دكتر حسن مهرنیا، هدف از این نشست را چنین تشریح كردند:

۱) ارائه گزارشی از عملكرد سال گذشته دفتر نظارت و تأكید بر لزوم توجه بیشتر و دقیق‌تر نمایندگان استانی و كارگروههای مربوطه در امر بازدیدها.

۲) گزارش كارگاه آموزشی برگزار شده برای مدیران گروه‌ها از طرف وزارت عتف و نیز كارگاه آموزشی برای كارشناسان دفتر.

۳) انتخاب دبیر كارگروهها به منظور افزایش بهره وری و دقت در بازدیدهای دوره‌ای و تكمیل فرم‌های مربوطه.

۴) لزوم انجام بازدیدهای سرزده و ادواری و ضرورت مصاحبه با اساتید، مدیرگروه ها، دانشجویان و كاركنان دانشگاه.

۵) تأكید بر ضرورت تكمیل اطلاعات مربوط به فرم‌های الف هر دانشگاه در سامانه HES و به روز نمودن آن.

۶) ضرورت استقرار سیستم خودارزیابی كیفی در دانشگاه‌ها و فعال شدن آن با برگزاری جلسات مستمر و ماهانه و هماهنگی با دفتر نظارت استانی.

۷) لزوم عضویت دبیر دفتر نظارت و ارزیابی هیأت استانی در شوراها یا كارگروههای نظارت و ارزیابی دانشگاه‌ها و صدور حكم برای ایشان از طرف رئیس آن دانشگاه (طبق بخشنامه‌های وزراتی).