برگزاری اولین جلسه کارگروه وب سایت و شبکه های اجتماعی پردیس فارابی

به پیشنهاد معاونت پژوهشی پردیس فارابی آقای دکتر احمد حاجی ده آبادی، "اولین جلسه کارگروه وب سایت و فعالیت در شبکه های اجتماعی پردیس فارابی" با حضور آقای دکتر شهبازی، معاونت اداری مالی پردیس، آقای دکتر کهتری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، آقای دکتر محمدی، جناب آقای دکتر جعفری و جناب آقای مهندس رضایی، مسئول وب سایت پردیس، در روز چهارشنبه مورخ 22 آبان 1398 در محل دفتر معاونت پژوهشی پردیس برگزار گردید.
در این جلسه پس از اینکه گزارشی از مواردی که در شبکه های اجتماعی به اسم پردیس فعالیت می شود، ارائه شد در خصوص حضور پردیس در فضای مجازی بحث و تبادل نظر شد و مقرر شد در خصوص فعالیت پردیس در شبکه های اجتماعی به منظور گسترش ارتباط با مخاطبین با فعالیتهای آموزشی، علمی، فرهنگی، ورزشی و... به طور جدی تصمیم گیری شود و کارگروه فضای مجازی تشکیل و جلسات آن به صورت منظم برگزار گردد. هم چنین پیشنهادهایی برای ترکیب اعضای کارگروه و وظایف آنها داده شد.