معاونت پژوهشی

بازدید رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران از کتابخانه پردیس فارابی

جناب آقای دکتر رسول جعفریان، رئیس محترم کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران در روز چهارشنبه مورخ ۲۹ آبان ماه ۱۳۹۸ ضمن بازدید از کتابخانه پردیس در نشستی با حضور معاونت پژوهشی راهکارهای توسعه کتابخانه پردیس فارابی را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
بازدید رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران از کتابخانه پردیس فارابی

در پایان این جلسه جناب دکتر جعفریان تعدادی از تالیفات خود را به کتابخانه اهدا نمودند.

کلید واژه ها: معاونت پژوهشی کتابخانه مرکزی