معاونت پژوهشی

تجلیل از اعضای هیأت علمی پردیس فارابی دانشگاه تهران به عنوان پژوهشگر برتر استان قم

مراسم استانی هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان قم با حضور حضرت آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور عضو فقهای شورای نگهبان و دیگر مسئولین استانی در روز دوشنبه ۱۹ آذرماه در محل سالن شهید بهشتی دانشگاه قم برگزار شد.

مراسم استانی هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان قم با حضور حضرت آیت الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور عضو فقهای شورای نگهبان و دیگر مسئولین استانی در روز دوشنبه ۱۹ آذرماه در محل سالن شهید بهشتی دانشگاه قم برگزار شد.
در این مراسم پردیس فارابی موفق به کسب سه سهمیه از چهار سهمیه اختصاص یافته به اعضای هیأت علمی در گروه علوم انسانی گردید که از ایشان به شرح ذیل تقدیر به عمل آمد:
- آقای دکتر سیدمحمدباقر جعفری عضو هیأت علمی دانشکده مدیریت و حسابداری پردیس فارابی به عنوان "پژوهشگر برتر هیأت علمی استان قم"
- آقای دکتر سیداحمد حبیب نژاد عضو هیأت علمی دانشکده حقوق پردیس فارابی به عنوان "پژوهشگر برتر هیأت علمی استان قم"
- آقای دکتر محمدرضا فتحی عضو هیأت علمی دانشکده مدیریت و حسابداری به عنوان "پژوهشگر برتر هیأت علمی استان قم"
معاونت پژوهشی پردیس فارابی این موفقیت را به نامبردگان تبریک می‌گوید.

کلید واژه ها: معاونت پژوهشی هفته پژوهش