سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان قم

انتخاب آقای دکتر محمد محمدرضایی به عنوان استاد بسیجی استان قم

در روز شهادت دکتر چمران و روز بسیج اساتید، آقای دکتر محمد محمدرضایی، استاد تمام پردیس فارابی دانشگاه تهران، به عنوان استاد نمونه بسیجی از سوی سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان قم انتخاب شد.
انتخاب آقای دکتر محمد محمدرضایی به عنوان استاد بسیجی استان قم

روابط عمومی پردیس فارابی این موفقیت را صمیمانه تبریک عرض می کند و از خداوند منان مزید توفیقات ایشان را خواستار است.

کلید واژه ها: روابط عمومی سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان قم