معاونت پژوهشی

بازدید دبیر مکتا و رئیس کتابخانه حضرت آیت‌الله حائری حوزه علمیه از کتابخانه پردیس فارابی

۲۷ آذر ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۱ کد : ۱۳۹۷۹ اخبار
آقای رجبیان، دبیر مجمع کتابخانه‌های تخصصی استان قم و رئیس کتابخانه حضرت آیت‌الله حائری حوزه علمیه در روز چهارشنبه مورخ ۲۶ آذرماه ۱۳۹۹ پس از بازدید از کتابخانه و مذاکره با رئیس کتابخانه پردیس، در جلسه‌ای با حضور آقای دکتر حاجی‌ده‌آبادی معاون پژوهشی پردیس شرکت نمود.

در این جلسه در خصوص ادامه تفاهم‌نامه با مکتا و نیز توسعه همکاری بین معاونت پژوهشی و کتابخانه پردیس با مکتا تبادل نظر و رایزنی بعمل آمد.
مکتا، مجمع کتابخانه‌های تخصص استان قم است که شامل حدود ۳۰ کتابخانه دانشگاهی، حوزوی و تخصصی استان است و اساتید و دانشجویان پردیس با دریافت معرفی‌نامه از کتابخانه پردیس می‌توانند به این کتابخانه‌ها مراجعه و از منابع ارزشمند آنها استفاده نمایند.

‌‌‌‌‌‌‌

کلید واژه ها: معاونت پژوهشی کتابخانه