معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی؛

سیزدهمین جشنواره آموزشی پردیس فارابی دانشگاه تهران برگزار شد

سیزدهمین جشنواره آموزشی پردیس فارابی دانشگاه تهران روز یکشنبه ۲۱ دی ماه ۱۳۹۹ به صورت مجازی و حضوری در تالار شهید مطهری پردیس فارابی دانشگاه تهران برگزار شد.

در این مراسم از اساتید برگزیده و کارشناسان برگزیده و دانشجویان برتر دانشکده های پردیس فارابی تقدیر به عمل آمد.

در ابتدای مراسم، دکتر مرتضی سلطانی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس، ضمن برشمردن اهداف برگزاری جشنواره آموزشی، گزارشی از برگزاری کلاس‌های درس در ایام کرونا و نحوه خدمات رسانی به اساتید و دانشجویان توسط معاونت آموزشی و اداره خدمات آموزشی ارائه نمود.

سپس دکتر علیرضا محمدرضایی، رئیس پردیس فارابی دانشگاه تهران، با ارائه گزارشی از مسائل آموزشی و امور جاری پردیس، ضمن تشکر، از اساتید، کارشناسان و دانشجویان برگزیده پردیس فارابی تقدیر به عمل آورد.

در پایان مراسم، از برگزیدگان این جشنواره به صورت مجازی تقدیر به عمل آمد.

کلید واژه ها: معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی جشنواره آموزشی