برگزاری یازدهمین هم اندیشی دانشجویان دکتری حسابداری کشور

یازدهمین هم اندیشی دانشجویان دکتری حسابداری ایران با حضور اساتید سرشناس حسابداری کشور روز چهارشنبه 8 اسفند 1398 در پردیس فارابی دانشگاه تهران برگزار شد. این هم اندیشی یک روزه فرصت مناسبی در اختیار دانشجویان دکتری حسابداری قرار داده تا طرح پژوهشی خود را ارایه کرده و از نظرات و پیشنهادات اساتید ارجمند بهره مند شوند. دانشجویان دکتری و اساتید حسابداری دانشگاه های: تهران، علامه طباطبایی، شهید بهشتی، الزهرا، مازندران، تربیت مدرس، گیلان، آزاد اسلامی، قم، خوارزمی و ... در این هم اندیشی شرکت کردند. با استقبال فراوان بعمل آمده، دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری حسابداری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور از دانشگاه های یادشده و نیز از اقصی نقاط کشور در این هم اندیشی شرکت کردند. برنامه هم اندیشی دانشجویان دکتری (PhD Colloquium)، برای نخستین بار در تاریخ پنجاه ساله پردیس فارابی برگزار شد. این برنامه می تواند برای سایر رشته های آموزشی موجود در پردیس فارابی نیز انجام شود.

مراسم از ساعت 9 صبح با قرائت قرآن شروع شد. سپس سرود جمهوری اسلامی ایران، سرود دانشگاه تهران، کلیپ پردیس فارابی، و سرود حسابداری پخش گردید. در ادامه، خوش آمدگوئی توسط ریاست محترم پردیس فارابی دانشگاه تهران جناب آقای دکتر غلامرضا جندقی انجام شد. همچنین جناب آقای دکتر حسن زارعی متین ریاست محترم دانشکده مدیریت و حسابداری سخنان خود را ارائه نمودند. سپس برنامه های یازدهمین هم اندیشی توسط دبیر علمی جناب آقای دکتر محمدرضا مهربان پور توضیح داده شد. بعد از آن، ریاست هم اندیشی دانشجویان دکتری جناب آقای دکتر علی ثقفی استاد دانشگاه علامه طباطبائی سخنرانی نمودند. برنامه های صبح و عصر هم اندیشی به شرح زیر ادامه یافت.

توضیح:

1. هر یک از دانشجویان محترم دکتری، موضوع پروپوزال خود را ظرف مدت 15 دقیقه توضیح دادند.

2. پس از اتمام توضیحات دانشجو، اعضای محترم پنل، نظرات و پیشنهادات خود را در 25 دقیقه ارائه دادند. ضمنا اساتید محترم در همین زمان، راهنمائی ها و پیشنهادات خود را برای انتخاب موضوع های مختلف حسابداری به دانشجویان حاضر در هم اندیشی ارائه کردند.

3. پس از انجام دو مورد بالا، برای پرسش از طرف دانشجویان حاضر در هم اندیشی و پاسخ از طرف اساتید، 5 دقیقه زمان در نظر گرفته شد.