بازدید هیاتی از دانشگاه کوفه از پردیس فارابی

تاریخ : 7 / 2 / 98  - كد خبر: 98020701

هیاتی از دانشگاه کوفه به سرپرستی دکتر میثم مهدی الحمامی رئیس دانشکده آموزش های پایه این دانشگاه به همراه دکتر عبد الكريم النفاخ دبیر شورای دانشکده، دکتر حسن الفياض معاون علمي دانشکده و دکتر فرطوسی استاد دانشگاه کوفه و رئیس موسسه بقیع الکوفه روز شنبه هفتم اردیبهشت از پردیس فارابی بازدید کردند.

این هیات در طی جلسه خود با رئیس پردیس جناب آقای دکتر محمدرضایی، معاون امور فرهنگی آقای دکتر محمدی و مشاور اموربین الملل پردیس آقای دکتر جعفری، در مورد راه های گسترش تبادلات علمی دو طرف مذاکره کردند. در این جلسه صحبت های اولیه در مورد راه اندازی دوره مشترک بین دو دانشگاه در مقاطع کارشناسی ارشد ودکتری صورت گرفت و قرار شد دو طرف با بررسی ضوابط و مقررات، شرایط برای راه اندازی این دوره ها را مهیا کنند. این هیات همچنین از آزمایشگاه های پژوهشی و لابراتوار کامپیوتر و زبان دانشکده مهندسی بازدید کردند.