مراسم تودیع معارفه رئیس سابق و جدید پردیس فارابی دانشگاه تهران

مراسم تودیع و معارفه رئیس سابق و جدید پردیس فارابی دانشگاه تهران با حضور رئیس محترم دانشگاه تهران، دکتر محمود نیلی احمدآبادی، شماری از مسئولان این دانشگاه، روسای دانشگاه ها و دستگاههای اجرایی استان، استادان، کارکنان و دانشجویان مورخ 11 اردیبهشت ماه 1398 ساعت 10 صبح در تالار فرهنگ این پردیس برگزار شد.

پس از قرائت قرآن کریم و نواختن سرود ملی، نخست دکتر غلامرضا جندقی، رئیس سابق پردیس فارابی، با قرار گرفتن در جایگاه، ضمن خوشامدگویی به حاضران و تبریک روز معلم و گرامیداشت استاد شهید مطهری، با آرزوی موفقیت برای رئیس جدید به بیان گزارشی از عملکرد 3 ساله خود پرداختند. سپس، رئیس جدید پردیس، جناب آقای دکتر علیرضا محمد رضایی به بیان برنامه ها و اهداف کوتاه مدت و بلند مدت و همچنین چشم انداز پیش روی پردیس پرداختند. بعد از ایشان، ریاست محترم دانشگاه تهران، جناب آقای دکتر نیلی احمدآبادی با تبریک روز معلم و اشاره به اهمیت مقام معلم در نقش آفرینی در تولید علم و پژوهش، به نقاط عطف و انتظارات خود از رئیس پردیس در توسعه کمی و کیفی به ویژه در امر کارآفرینی، تحکیم و توسعه همکاری ها و روابط بین المللی و ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت اشاره کردند.

گفتنی است در پایان مراسم نیز لوح های تقدیر و هدایای ریاست دانشگاه تهران و بخش های مختلف این دانشگاه، ریاست پردیس، استادان، کارکنان و دانشجویان، باتک تجارت، بسیج و سایر ادارات و سازمانها، به پاس زحمات و خدمات دکتر جندقی به ایشان اعطا شد.