اطلاعیه پژوهشی

فراخوان شرکت در جشنواره پژوهشی استان قم

با توجه به مذاکره صورت گرفته با معاونت پژوهشی دانشگاه قم، آخرین فرصت شرکت در جشنواره پژوهشی استان قم، یکشنبه مورخ ۹ آذرماه ۱۳۹۹ می‌باشد.

داوطلبان می‌توانند با اطلاع از شیوه‌نامه جشنواره نسبت به تکمیل پرسشنامه و مدارک لازم در قالب لوح فشرده (سی‌دی) و تحویل به معاونت پژوهشی دانشگاه قم یا نگهبانی دانشگاه قم (حداکثر تا تاریخ یکشنبه مورخ ۹ آذر) اقدام نمایند.

مدارک و مستندات مورد نیاز:
- پرسشنامه تکمیل شده به همراه مستندات مربوطه بر روی لوح فشرده (سی‌دی) که شماره اثر در پرسشنامه با شماره آن در لوح فشرده مطابقت داشته باشد

- تصویر خوانای حکم کارگزینی کارکنان و اعضای هیئت علمی

- تصویر کارت دانشجویی (برای دانشجویان)

- فایل عکس پرسنلی

- ضروری است نام و نام خانوادگی و محل تحصیل یا خدمت (پردیس فارابی) بر روی سی‌دی درج و قید شود مربوط به جشنواره پژوهشی استان قم

- داوطلبانی که سی‌دی حاوی مدارک خود را طی مهلت تعیین شده به دانشگاه قم تحویل می‌دهند، پرسشنامه تکمیل شده خود را نیز به ایمیل ذیل ارسال نمایند. (جهت اطلاع پردیس فارابی)

m_beiruti@ut.ac.ir

لازم به ذکر است شیوه‌نامه و پرسشنامه جشنواره در فراخوان جشنواره از طریق لینک ذیل قابل دسترس است:

کلید واژه ها: معاونت پژوهشی جشنواره پژوهشی استان قم