معاونت پژوهشی؛

برگزیدگان پانزدهمین جشنواره پژوهش و فناوری پردیس فارابی دانشگاه تهران معرفی شدند

برگزیدگان پانزدهمین جشنواره پژوهشی پردیس فارابی دانشگاه تهران، شامل تقدیر از اعضای هیأت علمی پژوهشگر برگزیده، اعضای هیأت علمی برگزیده مجری طرح‌های پژوهشی کاربردی، مجلات علمی پژوهشی برگزیده، پژوهشگران پر استناد سال ۹۸ پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، همکاران برگزیده حوزه معاونت پژوهشی، همکار پژوهشگر برگزیده، دانشجویان پژوهشگر برگزیده مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، انجمن علمی برگزیده، مجله برگزیده نشریات دانشجویان خارجی و برگزاری موفق همایش، معرفی و تقدیر شدند.

پانزدهمین جشنواره پژوهشی پردیس فارابی دانشگاه تهران به دلیل بحران ویروس کرونا به صورت مجازی در روز سه‌شنبه مورخ ۲ دی ماه ۱۳۹۹ برگزار شد.
پانزدهمین جشنواره پژوهشی پردیس فارابی دانشگاه تهران، با حضور آقایان دکتر علیرضا محمدرضایی، رئیس پردیس فارابی، دکتر احمد حاجی‌ده‌آبادی، معاون پژوهشی پردیس فارابی و مسئولین دانشکده ها برگزار گردید.
مراسم با قرائت قرآن کریم شروع و با پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و سرود دانشگاه تهران، سخنرانی رئیس محترم پردیس فارابی و ارائه گزارش توسط معاون پژوهشی پردیس ادامه پیدا کرد و از برگزیدگان به صورت مجازی تقدیر به عمل آمد.

اسامی برگزیدگان پانزدهمین جشنواره پژوهش و فناوری به شرح زیر است:

کلید واژه ها: معاونت پژوهشی جشنواره پژوهشی پردیس فارابی