روابط عمومی؛

کسب مقام برتر تیم ویس موت دانشکده حقوق پردیس فارابی دانشگاه تهران در مسابقات پری‌موت داوری تجاری بین‌المللی گالیسیا مکزیک

۰۷ فروردین ۱۴۰۰ | ۲۱:۳۱ کد : ۱۵۵۷۹ اخبار
تیم ویس موت دانشکده حقوق پردیس فارابی دانشگاه تهران در مسابقات پری‌موت داوری تجاری بین‌المللی گالیسیا مکزیک موفق به کسب مقام برتر شد.

تیم ویس موت دانشکده حقوق پردیس فارابی دانشگاه تهران متشکل از آقایان فرزاد مظهری، بهنام مولوی، امید لطیفی، از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد حقوق تجارت بین‌الملل، در مسابقات پری‌موت (pre moot) داوری تجاری بین‌المللی گالیسیا مکزیک، از میان ۴۵ تیم دنیا که توسط دانشکده حقوق دانشگاه پن‌امریکانو مکزیک در تاریخ ۲۲ و ۲۳ اسفند ماه به صورت مجازی برگزار گردید، بالاتر از تیم‌های شرکت کننده از کشور های ترکیه، آلمان، آمریکا، فرانسه، کلمبیا و غیره، موفق به کسب نشان افتخار و کسب رتبه برتر این مسابقات گردید.

مسابقات اصلی داوری تجاری بین‌المللی (ویس موت) وین ۲۰۲۱ در تاریخ ۷ فروردین ۱۴۰۰ برگزار می‌گردد و امید است بار دیگر شاهد موفقیت دانشجویان پردیس فارابی باشیم.

پردیس فارابی دانشگاه تهران، این موفقیت را به آکادمی موت کورت دانشکده حقوق پردیس فارابی و تمامی دانشجویان تبریک عرض می‌نماید.

کلید واژه ها: تیم ویس موت دانشکده حقوق