برگزاری چهاردهمین جشنواره آموزشی دانشکدگان فارابی با حضور رئیس دانشگاه تهران
جشنواره با تلاوت قرآن آغاز شد؛ سپس دکتر محمد میرهای، معاون آموزشی دانشکدگان فارابی، ضمن خیرمقدم و خوشامدگویی به همه مهمانان حاضر در جشن، از استادان و کارکنان برای همکاری در آمادهسازی و برگزاری کلاسهای حضوری و از دانشجویان به جهت شرکت پرشور در این کلاسهاکه با همهگیری کرونا اندکی بیش از دوسال تعطیل شده بود، قدردانی و تشکر کردند.
همچنین معاون آموزشی دانشکدگان فارابی پس از ارائه گزارشی از بدو تأسیس دانشکدگان از سال ۱۳۴۹ تا کنون، هدف از برگزاری جشن آموزشی را تقدیر و تشکر از زحمات و تلاشهای استادان، کارکنان و دانشجویان دانستند. ایشان با ارائه آماری از تعداد استادان، دانشجویان مشغول به تحصیل، رشتهها و مقاطع تحصیلی و نیز تقدیر از برگزارکنندگان جشن سخنان خود را پایان بردند.
سپس جناب دکتر زارع، رئیس دانشکدگان فارابی، از حضور رئیس دانشگاه تهران، استادان، دانشجویان و کارکنان در جشنواره آموزشی تشکر کردند. ایشان همچنین از حضور و همکاری استادان، دانشجویان و کارکنان گرامی در برگزاری کلاسها پس از تعطیلی درازمدت ناشی از بیماری کرونا، قدردانی نمودند.
دکتر زارع با تبریک هفته معلم و استاد، برای استادان آرزوی موفقیت کردند.
سپس جناب دکتر مقیمی، رئیس محترم دانشگاه تهران، در سخنانی کوتاه عید سعید فطر و روز معلم را تبریک گفتند.
دکتر مقیمی با بیان اینکه اینجانب وقتی در میان این گروههای علمی و دانشگاهی، بهویژه در دانشکدگان فارابی، حضور دارم، انرژی مثبت میگیرم و بسیار خشنودم و در ادامه گفتند: «هیچجایی برایم دانشکدگان فارابی نمیشود؛ چراکه دوره تحصیل دانشگاهی من از اینجا شروع شد و نیز بخشی از کار مدیریتم در این محیط بوده است».
ایشان در ادامه افزودند: «شعار محوری بنده در دانشگاه کارآفرینی است و تغییر محتوای آموزشی و دروس و رشتهها مورد نظر است و نیز نوع نگاه ما ارتباط با بازار است، نه کارمندپروری. بنابراین شرایط باید طوری آماده شود که به سمت صنعت و بازار و در نهایت کارآفرین باشیم. و این مهم انجام نمیشود مگر با تغییر عناوین و دروس و رشتهها با کمک، همراهی و ایدههای استادان محترم و نیز دانشجویان در انجمنهای علمی».
رئیس دانشگاه تهران گفتند: «ضمناً از تجربه دوران بیماری کرونا و کلاسهای مجازی استفاده و کلاسها را پس از دوران کرونا به صورت مجازی و یا ترکیبی برگزار خواهیم کرد. امید است در سالهای آینده بخش نوآوریهای آموزش مجازی را به جشنواره آموزش بیفزاییم و به استادانی که نوآوری را به منصه ظهور گذاشتهاند، تقدیر کنیم».
گفتنی است در این جشنواره از ۸ نفر از استادان، ۹ نفر از کارکنان و ۴۶ نفر از دانشجویان برگزیده و ممتاز با اهدای لوح و هدیه تقدیر شد. در این مراسم که با استقبال پرشور دانشجویان، استادان و کارکنان روبه¬رو شده بود، با خاطرهگویی دو نفر از استادان و شعرخوانی و مسابقههای متنوع به پایان رسید.
نظر شما :