برگزاری چهاردهمین جشنواره آموزشی دانشکدگان فارابی با حضور رئیس دانشگاه تهران

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۹ کد : ۲۷۵۹۹ اخبار
تعداد بازدید:۸۴۵
یکشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ چهاردهمین جشنواره آموزشی دانشکدگان فارابی با حضور رئیس محترم دانشگاه تهران، جناب آقای دکتر سید محمد مقیمی، در تالار فرهنگ برگزار شد.

جشنواره با تلاوت قرآن آغاز شد؛ سپس دکتر محمد میره‌ای، معاون آموزشی دانشکدگان فارابی، ضمن خیرمقدم و خوشامدگویی به همه مهمانان حاضر در جشن، از استادان و کارکنان برای همکاری در آماده‌سازی و برگزاری کلاس‌های حضوری و از دانشجویان به جهت شرکت پرشور در این کلاس‌هاکه با همه‌گیری کرونا اندکی بیش از دوسال تعطیل شده بود، قدردانی و تشکر کردند.

همچنین معاون آموزشی دانشکدگان فارابی پس از ارائه گزارشی از بدو تأسیس  دانشکدگان از سال ۱۳۴۹ تا کنون، هدف از برگزاری جشن آموزشی را تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش‌های استادان، کارکنان و دانشجویان دانستند. ایشان با ارائه آماری از تعداد استادان، دانشجویان مشغول به تحصیل، رشته‌ها و مقاطع تحصیلی و نیز تقدیر از برگزارکنندگان جشن سخنان خود را پایان بردند.

سپس جناب دکتر زارع، رئیس دانشکدگان فارابی، از حضور رئیس دانشگاه تهران، استادان، دانشجویان و کارکنان در جشنواره آموزشی تشکر کردند. ایشان همچنین از حضور و همکاری استادان، دانشجویان و کارکنان گرامی در برگزاری کلاس‌ها پس از تعطیلی درازمدت ناشی از بیماری کرونا، قدردانی نمودند.

دکتر زارع با تبریک هفته معلم و استاد، برای استادان آرزوی موفقیت کردند.

سپس جناب دکتر مقیمی، رئیس محترم دانشگاه تهران، در سخنانی کوتاه عید سعید فطر و روز معلم را تبریک گفتند.

دکتر مقیمی با بیان اینکه اینجانب وقتی در میان این گروه‌های علمی و دانشگاهی، به‌ویژه در دانشکدگان فارابی، حضور دارم، انرژی مثبت می‌گیرم و بسیار خشنودم و در ادامه گفتند: «هیچ‌جایی برایم دانشکدگان فارابی نمی‌شود؛ چراکه دوره تحصیل دانشگاهی من از اینجا شروع شد و نیز بخشی از کار مدیریتم در این محیط بوده است».

ایشان در ادامه افزودند: «شعار محوری بنده در دانشگاه کارآفرینی است و تغییر محتوای آموزشی و دروس و رشته‌ها مورد نظر است و نیز نوع نگاه ما ارتباط با بازار است، نه کارمندپروری. بنابراین شرایط باید طوری آماده شود که به سمت صنعت و بازار و در نهایت  کارآفرین باشیم. و این مهم انجام نمی‌شود مگر با تغییر عناوین و دروس و رشته‌ها با کمک، همراهی و ایده‌های استادان محترم و نیز دانشجویان در انجمن‌های علمی».
رئیس دانشگاه تهران گفتند: «ضمناً از تجربه دوران بیماری کرونا و کلاس‌های مجازی استفاده و کلاس‌ها را پس از دوران کرونا به صورت مجازی و یا ترکیبی برگزار خواهیم کرد. امید است در سال‌های آینده بخش نوآوری‌های آموزش مجازی را به جشنواره آموزش بیفزاییم و به استادانی که نوآوری را به منصه ظهور گذاشته‌اند، تقدیر کنیم».

گفتنی است در این جشنواره  از ۸ نفر از استادان، ۹ نفر از کارکنان و ۴۶ نفر از دانشجویان برگزیده و ممتاز با اهدای لوح و هدیه تقدیر شد. در این مراسم که با استقبال پرشور دانشجویان، استادان و کارکنان روبه¬رو شده بود، با خاطره‌گویی دو نفر از استادان و شعرخوانی و مسابقه‌های متنوع به پایان رسید.


لینک دانلود فایل

( ۷ )

نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.