هفدهمین جشنواره پژوهشی دانشگدکان فارابی برگزار شد
پس از تلاوت قرآن کریم، جناب آقای دکتر شاهرخ اسدی معاون محترم پژوهش وفنآوری دانشکدگان فارابی در سخنانی کوتاه ضمن تشکر از رئیس و هئیت رئیسه، استادان ودانشجویان دانشکدگان فارابی و نیز میهمانان شرکت کننده، به بیان نقش پژوهش در آینده جهان و کشورمان پرداخت.
معان محترم پژوهش وفنآوری گفت: جشنواره پژوهشی از قدیمیترین و ریشهدارترین برنامهها در دانشگاه بوده است .
دکتر اسدی ادامه داد: یکی از مباحث در دست اقدام معاونت پژوهشی اصلاح آیین نامههای فعالیت های پژوهشی در دانشگاه و مقایسه آن با کشورهای دنیا در امور پژوهشی و روش های ارزیابی فعالیت های پژوهشی است.
استاد گروه مهندسی صنایع عنوان کرد: در بخش فنآوری در 10 سال آینده، با ورود هوش مصنوعی و کاربرد آن در پزشکی ، حقوق و... تحولاتی شگفت انگیز ی ایجاد خواهد شد. همچنین در آینده نزدیک با ورود خودروهای الکتریکی ، حذف پمپ بنزین ها و تعمیر گاهها رقم خواهد خورد.
دکتر اسدی اظهار امیدوار ی کرد که این تغییرها منجر به بهبود زندگی شود ،و مانیز سهمی در این تحولات داشته باشیم .
سپس دکتر زارع رئیس محترم دانشکدگان فارابی ضمن تشکر ازحضور همه مهمانان از برگزار کنندگان این جشنوارقدردانی کردند.
دکتر زارع بیان کرد : اینکه پژوهش در دنیا با اهمیت است چون پژوهش،توسعه و بهبود را به دنبال دارد. پیشرفت ها در جوامع، مدیون پژوهش در دانشگا هاست.
رئیس دانشکدگان فارابی ادامه داد: امید است بابرگزاری این جشنواره ها مدیران بتوانند موانع پژوهشی را شناسایی و برای رفع آن برنامه ریزی کنند تا پژوهشگر بتواند محصول پژوهش خود را سریع تر و راحت تر به جامعه انتقال دهد.
در ادامه ، میزگردی باحضور آقایان دکتر جوادی، دکتر عبداللهی، دکتر فولادی و دکتر محمدی جهت بررسی موانع و چالش های های تجاری سازی علوم انسانی برگزار شد.
در این میز گرد استادان دانشکده مهندسی، دانشکده الهیات و دانشکده مدیریت دانشکدگان فارابی به تفصیل در خصوص چالش های موجود بحث وبررسی کردند .
در پایان از استادان،دانشجویان و کارکنان برتر در حوزه پژوهش ،با لوح سپاس وهدیه ویژه تجلیل شد.
برگزیدگان هفدهمین جشنواره پژوهشی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران
نظر شما :