دومین پیش‌نشست طرح تأسیس آزمایشگاه پژوهشی هنر و رسانه دینی دانشگاه تهران (شهاب مبین)

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۸:۵۳ کد : ۳۴۳۷۸ اخبار
تعداد بازدید:۱۷۰
۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ و با حضور استادان و دانشجویان در تالار امام هادی علیه‌السلام دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

دکتر مسلم طاهری معاون پژوهشی دانشکده الهیات دانشکدگان فارابی ضمن خیر مقدم به حاضران و بیان اهداف پیش نشست دوم، از  مسیر نهایی شدن طرح تاسیس این آزمایشگاه خبر داد. 

 

 

دکتر کاظم فولادی‌قلعه، رئیس دانشکده مهندسی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران، در ابتدای نشست به لزوم مهندسی طراحی آزمایشگاه متناسب با ماموریت ها و پروژه ها، عدم باقی ماندن بر قالب ها و پرداختن به محتوا و رسیدن به طرح نظام مسائل اشاره  کرد.

دکتر بابک‌ جوادی، رئیس پارک علم و فناوری دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران، با اشاره به مزیت دانشکدگان فارابی در جمع بین رشته‌های مختلف، به تجاری سازی محصولات این آزمایشگاه و اهمیت علوم انسانی به عنوان علوم پیشران در مطالعات میان رشته ای، ماهیت عملی و مهارتی در عین توجه به زیرساخت ها و مبانی را مورد تاکید قرار داد.

دکتر سید سعیدرضا منتظری، سرپرست بنیاد نخبگان استان قم نیز توجه به علوم انسانی را امری ضروری و مورد توجه سازمان های حامی عنوان کرد و از حمایت جدی این بنیاد از ایده آزمایشگاه هنر و رسانه دینی خبر داد.‌

دکتر سید حسین اخوان‌علوی، رئیس سابق پارک علم و فناوری استان قم، مطالعات میان رشته ای و به ویژه موضوع هنر و رسانه را ذاتا دارای جذابیت برای دانشجویان دانست و توجه به مهارت آموزی را نقطه قوت کار و از لزوم رسیدن به چارچوب مدل مفهومی و شکل فناورانه ایده ها و تبدیل آن ها به محصولات فناورانه سخن گفت.

دکتر مجتبی رحماندوست از دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران، از زبان هنر داستان نویسی به مثابه زبان مهمی در توسعه و نشر فرهنگ شهادت و مقاومت یاد کرد و به جاذبه، به عنوان معیار مهم داستان اشاره کرد. 

حجه الاسلام والمسلمین دکتر حبیب بنیسی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان رسانه گستر  بنیسی، نیز با اشاره به اهمیت القای محتوا، به لزوم خروجی محور بودن کار، ابتکار جشنواره طلایه داران و ارتباط با مجموعه های دغدغه مند حوزوی در این عرصه اشاره کرد.

آقای حمید صالحی، دبیر اجرایی جشنواره مردمی فیلم عمار در پایان با اشاره به الگوی از علوم انسانی به جشنواره، از لزوم توجه به علوم انسانی و همین طور لزوم شکل گیری شبکه نخبگانی در این حوزه یاد کرد و ورود دانشگاه تهران با رویکرد علمی به عرصه هنر دینی را ستود‌.

گفتنی است طرح تاسیس آزمایشگاه پژوهشی هنر و رسانه دینی دانشگاه تهران با همت معاونت پژوهشی و گروه علوم قرآن و حدیث دانشکده الهیات دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران در حال امکان سنجی است؛ قرار است ان شاءالله در آینده ای نزدیک و به عنوان یک اتفاق و رویداد مهم ملی و با حضور استادان و هنرمندان مطرح کشور افتتاح گردد.


( ۱ )

نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.