برگزاری مراسم افتتاحییه دومین کنفرانس ملی فضای سایبر
مراسم افتتاحیه دومین کنفرانس ملی فضای سایبر در تاریخ 9 آبان 1402به همت دانشکده مهندسی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران در سالن فرهنگ برگزار شد.
در این جلسه پس از اجرای سرود جمهوری اسلامی دکتر حمید زارع رئیس دانشکدگان فارابی و رئیس کنفرانس، ضمن خیر مقدم به میهمانان از برگزارکنندگان این رویداد علمی و به طور ویژه از دبیر کنفرانس جناب آقای دکتر فولادی قلعه و حامیان مالی و معنوی کنفرانس و اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشکده مهندسی تقدیر و تشکر کردند.
دکتر زارع گفت: امیدوارم این رویداد علمی بتواند در موضوع فضای سایبر کشور تأثیر مثبت داشته باشد. امروزه همه کسانی که به نوعی از فضای سایبر بهره میبرند، میدانند که الزامات سایبر در زندگی مردم چقدر مهم و تأثیرگذار است.
رئیس دانشکدگان فارابی اضافه کردند: امروزه دیگر موفقیت در جنگها به صورت سنتی رخ نمیدهد بلکه پیروزی از آن کسی است که بتواند دست بالا را در فضای سایبری کسب کند. رئیس کنفرانس ملی فضای سایبر افزود: همانگونه که از سخنان مقام معظم رهبری و سایر مدیران ارشد کشور بر میآید مدیریت سایبر برای کشور بسیار مهم و حساس است و ما باید بتوانیم از اثرگذاری بیشتری برخوردار باشیم. رئیس دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران در ادامه اظهار داشتند: امیدوارم مقالات و گفتگوهایی که در این کنفرانس ارائه خواهد شد بتواند کمکی به پیشرفت علمی کشور بهویژه در مباحث مربوط به حوزه هوش مصنوعی و فضای مجازی باشد.
سپس جناب آقای دکتر کاظم فولادی رئیس دانشکده مهندسی ودبیر دومین کنفرانس ملی فضای سایبر گزارشی از روند برگزاری دومین کنفرانس را ارائه نمودند. دبیر کنفرانس با اشاره به اینکه ارائهی مقالات بخش مهمی از کنفرانس است که معمولاً در رسانههای خبری منتشر نمیشود، بلکه در حوزههای علمی مورد بررسی و استفاده قرار میگیرد، گفت: پس از دریافت مجوز برگزاری کنفرانس از معاونت پژوهشی دانشگاه تهران، فرآخوان دریافت مقالات ارسال شد و در مجموع 114 کد مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد و پس از داوری، ۷۵ مقاله مورد پذیرش واقع شد. یک موضوع مهم در کنفرانس کنونی جلوه وحدت حوزه و دانشگاه است از آنجا که علماء ما در مسایل جدید پیش رو هستند در این ارتباط بهصورت حرفهای وعلمی و نه بهصورت صوری مشارکت نمودند.
دبیر کنفرانس ادامه داد: این کنفرانس سه روز ادامه دارد که روز اول مراسم افتتاحیه به صورت حضوری وهمزمان بهصورت زنده از کانال کنفرانس پخش میشود. در عصر روز اول، ۱۴ نشست تخصصی و کارگاه آموزشی در قالب ۷ نشست موازی در دو بازه زمانی برگزار میشود. روز دوم کنفرانس ۱۵ نشست جهت ارائه مقالات پذیرفتهشده بهصورت موازی بهصورت آنلاین در قالب ۳ نشست موازی در ۵ بازهی زمانی برگزار خواهد شد. روز سوم این کنفرانس در پردیس مرکزی در محل برگزاری همایشهای دانشگاه تهران واقع در کتابخانه مرکزی با اجرای 9 کارگاه و نشست تخصصی ادامه خواهد یافت. مراسم اختتامیه کنفرانس در انتهای روز سوم برگزار خواهد شد و در مراسم اختتامیه از مقالات برتر تقدیر خواهد شد.
در حاشیه این کنفرانس نمایشگاهی از آثار پژوهشی آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران و برخی مؤسسات پژوهشی دیگر در قم و تهران تدارک دیده شده است.
نظر شما :