برگزاری سیزدهمین نشست معاونین برنامه ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران با روسا ومعاونین اداری ومالی واحدهای دانشگاه در دانشکدگان فارابی
به گزارش روابط عمومی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران، نشست یک روزه معاون برنامهریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران با حضور دکتر احمد نوحهگر، معاون برنامهریزی و منابع دانشگاه تهران و جمعی از رؤسا و معاونین اداری و مالی دانشکدگان ها، دانشکدههای مستقل و پردیسهای خود گردان دانشگاه،صبح سه شنبه ۲۴ بهمنماه ۱۴۰۲ آغازگردید.
پس از ادای احترام مدعوین و حاضرین در نشست به مزار شهید گمنام دانشکدگان فارابی، جلسه با قرائت آیاتی از کلام وحی آغاز شد.
در ابتدای این نشست دکتر حمید زارع، رئیس دانشکدگان فارابی ضمن خیر مقدم به مهمانان و تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و نیز شادباش اعیاد شعبانیه به بیان تاریخچه ۵۴ ساله و فراز و نشیب های دانشکدگان پرداخت و گفت: با توجه به پیشینه این مرکز آموزش عالی نیازمند تمهیداتی هستیم که همچون دوره های استقلال مالی و اداری بتوان به مسیر پیشرفت ادامه داد.ایشان با اشاره به توسعه و پیشرفت همه جانبه ای که در دوران ریاست دکتر مقیمی بر دانشکدگان فارابی رخ داد، گفتند که بهره برداری هوشمندانه دکتر مقیمی از در امدهای اختصاصی کسب شده موجب تحولی در زیر بناها،ابنیه و زیر ساختهای دانشکدگان گردید که در طول ۳۰ سال هم نمی شد به این پیشرفت ها دست یافت.
رئیس دانشکدگان فارابی با اشاره به تلاش این دانشکدگان در جذب دانشجوی خارجی و مسیر طولانی و پر از دست انداز این فرایند، خواستار هماهنگی بیشتر بین معاونت های آموزش، دانشجویی، روابط بینالملل، و بخش صف یا دانشکدگان ها و دانشکدههای مستقل شد تا بتوان از این منبع پایدار برای بهبود وضعیت مالی دانشگاه استفاده نمود.
وی در ادامه به منظور تسریع در پیشبرد برنامهها، پیشنهاد واگذاری برخی اختیارات به واحدها و کوتاه تر شدن فرایندها را ارائه دادند.
در ادامه نشست گزارش مختصری توسط دکتر محمد غفاری، معاون اداری و مالی دانشکدگان فارابی در مورد دستورجلسه و برنامه های این نشست ارایه گردید.ایشان با اشاره به دوری دانشکدگان فارابی از پردیس مرکزی دانشگاه و مشکلات خاص این حوزه، مانند هزینههای سترگ نقلیه (انتقال دانشجو به داخل شهر و نیز انتقال اساتید از تهران به محل تدریس) و نیز هزینههای مرکز مشاوره و حتی هزینههای نگهداری ابنیه و سازههای این مرکز خواستار افزایش توجه به دانشکدگان فارابی شد.
دکتراحمد نوحهگر، معاون برنامهریزی و منابع دانشگاه تهران نیز در این نشست ضمن برشمردن اهداف استراتژیک دانشگاه تهران برای بهبود فعالیتهای مجموعه اداری و مالی واحدهای مختلف، خواستار اهتمام رؤسای تمامی واحدها بر استفاده از ظرفیتهای چنین نشستهایی در جهت تحرک و پویایی این بخشها شد.وی افزود اینگونه جلسات از اهمیت بارزی برخوردار است و لذا شایسته است که حضور مدیران پررنگتر از قبل باشد.
وی تأکید کرد: اصلاح نظام مالی-اداری دانشگاه بدون اراده و مشارکت فعال شما مدیران مالی و منابع انسانی میسر نیست.
دکتر نوحهگر در ادامه با قدردانی از حضور چشمگیر حضار تأکید کرد برخی از دانشکدگان های دانشگاه تهران، من جمله دانشکدگان فارابی، به تنهایی وسیعتر و گستردهتر از برخی از دانشگاههای کشور است و این خود نشان از گستردگی و اهمیت معاونت مالی-اداری این مجموعهها دارد.
سپس ضمن تقدیر از تلاشهای مدیران دانشکدگان فارابی افزود بسیاری از دغدغههای دکتر زارع منحصر به فارابی نیست و در بسیاری از محموعههای دور از مرکز دانشگاه مشاهده میشود و ما نیز در تلاش در رفع این مشکلات، مانند پرداخت معوقات هیأت علمی هستیم.
این گزارش حاکی است در در ادامه این نشست رؤسا و معاونین مالی-اداری حاضر در جلسه با ارائه گزارش فعالیتهای تخصصی خود بر استفاده از فرصتها و ظرفیتهای قانونی و همینطور تسریع در اجرای طرحها و بهبود شاخصهای عملکردی دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی ایران تاکید کردند که با توضیحات دکتر حمیدرضا یزدانی و آقای علیرضا حقیقی مدیران کل این معاونت همراه شد. گفتنی است، ارائه گزارش پیگیری های ویژه حوزه منابع انسانی و شاخص های جدید اضافهکاری عمومی و اختصاصی کارمندان توسط آقای رسول حسینی هاشمزاده مدیر کل منابع انسانی، و همچنین گزارش تجمیع بیمههای واحدهای دانشگاه توسط آقای ابراهیم حسنزاده کلیشمی، مدیر کل امور رفاهی، پایان بخش نشست سیزدهم بود.
در پایان، جلسه با برگزاری نماز جماعت در مسجد امام علی علیهالسلام و آشنایی مدعوین با دانشکدهها و واحدهای مختلف دانشکدگان فارابی و با صرف نهار کاری خاتمه یافت و میهمانان همزمان با سوم شعبان و میلاد سالار شهیدان برای زیارت به حرم حضرت معصومه سلام الله علیها مشرف شدند.
نظر شما :