اطلاعیه آموزشی؛

اطلاعیه آموزشی؛ فرایند دفاع از رساله و پایان‌نامه

۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۲ کد : ۱۷۴۳۹ رویدادها
قابل توجه دانشجویان مقطع ارشد و دکتری؛

جهت اقدام برای دفاع از پایان‌نامه/ رساله، علاوه بر انجام فرم کفایت به صورت دستی باید در سیستم گلستان، قسمت پیشخوان خدمت، درخواست دفاع باید داده شود که در آن باید pdf و word رساله/ پایان‌نامه به ایران داک (همانندجویی) ارسال می‌شود، که نتیجه همانندجویی نباید بیش از 30% باشد.
در صورتی که نتیجه همانندجویی بیش از 30% باشد، دانشجو باید نسبت به اصلاح رساله/ پایان‌نامه خود اقدام کند و بعد از این مرحله دانشجو باید پیگیر مراحل بعدی که در گردش کار قابل مشاهده هست، باشد.
دانشجویان محترم برای جلسه دفاع باید هر دو مرحله (دستی و سیستمی) را طی نمایند و در این صورت  رساله/ پایان‌نامه قابل دفاع می‌باشد.

در صورت بروز مشکل یا هر گونه سوال با کارشناس دانشکده تماس حاصل بفرمایید.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

کلید واژه ها: اطلاعیه آموزشی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی