اطلاعیه دانشگاه تهران: امکان حذف یکی از نیمسال‌های گذشته به دلیل شرایط کرونایی

۲۱ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۹:۱۹ کد : ۲۵۸۸۴ رویدادها
دانشجوی گرامی، مطابق با اطلاعیه اداره کل خدمات آموزشی دانشگاه تهران، باتوجه به شرایط خاص ناشی از کرونا در ۴ نیمسال گذشته، امکان حذف یکی از نیمسال‌های گذشته وجود دارد.

به منظور تسریع در اقدام، لازم است هر یک از دانشجویان متقاضی، فرم درخواست آموزشی همراه با تصویر آخرین کارنامه خود را به دبیرخانه معاونت آموزشی دانشگاه واقع در خیابان ۱۶ آذر، نبش خیابان نصرت، تحویل نماید. در صورتیکه امکان تحویل مدارک به دبیرخانه دانشگاه را ندارید و قصد تحویل مدارک به دانشکدگان فارابی را دارید، حداکثر تا پایان بهمن ماه فرم تکمیل شده و کارنامه خویش را به خانم بابایی مستقر در دفتر معاونت آموزشی دانشکدگان فارابی تحویل دهید.

بدیهی است عواقب ناشی از عدم تایید سنوات اضافی دانشجویان مشمول خدمت نظام وظیفه به عهده دانشجو می‌باشد.

برای دریافت فرم اینجا را کلیک کنید.

کلید واژه ها: اطلاعیه آموزشی حذف ترم